Emri Më i Besuar në Testimet e ADN-së

           location:

  1. Falas Paketa e Testit te Atesise per “arsye personale”
  2. Testim Atesie per ceshtje Ligjore
  3. Teste Atesie prinatale (paralindjes)
  4. Teste AND-je per Ceshtjet e Imigracionit
  • 100% ne te gjitha testimet e ADN-se sepse te gjitha testimet kryhen dy here!
    Meso me Shume
  • Shpjegimi i procesit te testimit te Atesise
    Meso me Shume

Lideri I testeve te ADN-se ne Shqiperi

Qendra e diagnostikimit te ADN-se ofron nje sherbim profesional, te besueshem dhe te sakt per te gjitha sherbimet e testimeve te ADN-se, duke filluar qe nga nje individ qe deshiron te dije atesine e femijes se tij e deri tek nje klient emigrant me nevojen e paraqitjes se nje prove bilogjike per nje marredhenie.

CCmimi jon konkurues bashkohet me sherbimet tona te shkelqyera.Besueshmeria dhe profesionalizmi I lejon Qendres te diagnostikimit te ADN-se ne Shqiperi te jete lider ne perfaqesimin e ketyre testeve. Testimi jon I perpikt, I cili perseritet 2 here, na jep ne mundesine e pagabueshmerise dhe nje saktesi 100% , e cila mban rekord edhe ne Mbreterine e Bashkuar. Si nje kompani testimesh ADN-je e mirenjohur, ju inkurajojme te konsideroni sherbimet e tipit: testet e atesise mund te ndryshojne te ardhmen tende, dhe zgjedhja me e mire eshte te zgjidhnit nje kompani te pranuar sipas standardeve ISO 17025.

parentage tests

Ministria e Drejtesise

Laboratoret e DDC-se jane akredituar nga Ministria e Drejtesise si nje grup qe ka te drejten te zhvilloj testet e atesise te drejtuara nga gjykata civile ne Angli dhe Uells nen seksionin 20 e Reformes se Ligjit te familjes neni 1969.

DNA Testing Accreditations


Procesi I testimit te ADN-se

Procesi jone I testimit te ADN-se eshte po aq I thjeshte sa eshte ne numerosh deri ne 3. Ne qofte se po porositni nje test atesie per ta patur mendje te qete apo nje test ADN-je per arsye emigrimi,apo cdo lloji testi tjeter ADN-je per qellime ligjore,jini te qete qe testimet tona jane te besueshme dhe te sigurta.

Me poshte do te gjeni nje pershkrim te shkurter te procesit te testit te atesise. Ne vetem 5 deri ne 7 dite ne do ju dergojme juve pergjgjet e testit tuaj me email apo poste.Dedikim ndaj standardeve te rrepta per testimet e ADN-se

Qendra e Diagnostikimit teADN-se eshte teresisht e perkushtuar qe te rrisi sa me shume kualitetin e sherbimeve te saj. Kjo duket qarte ne krahasim me kompanite e tjera sic tregohet dhe ne te dhenat e meposhtme.

 

Krahasimet

Qëndra e Diagnostikimit të ADN

Laboratoret e Pa Akredituar

Analiza perseritet dy here

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Inspektim dhe audit Vjetor i laboratorit

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Miratimi i metodes se testimit te ADN-se

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Testim i Pavarur

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Procesi i jashtem dhe i brendshem vlersimi per analizen

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Dat te caktuara per kalibrim rregullisht te pajisjeve shoqeruar me raport me shkrim

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Kerkesa te rrepta per kualifikimet e drejtorit dhe personelit te laboratorit per te ruajtur certifikatat e akreditimit per testimet e ADN

  I Detyrueshëm

Nuk kërkohet

Shpjegimi i Testit te Atesise   |    Sherbimi i Testeve te ADN-se   |    Pyetje   |    Rreth Nesh   |    Kontakto   |    Home