Emri Më i Besuar në Testimet e ADN-së

           location:

  1. Falas Paketa e Testit te Atesise per “arsye personale”
  2. Testim Atesie per ceshtje Ligjore
  3. Teste Atesie prinatale (paralindjes)
  4. Teste AND-je per Ceshtjet e Imigracionit
  • 100% ne te gjitha testimet e ADN-se sepse te gjitha testimet kryhen dy here!
    Meso me Shume
  • Shpjegimi i procesit te testimit te Atesise
    Meso me Shume

Kujdes nga testet e ADN-se per 9900Leke!

Kini kujdes nga kompanite qe ofrojne testet e ADN-se per 9900Leke. Keto kompani ofrojne teste qe jane shume te mira per te qene te verteta. Per te qene nje bleres i zgjuar i testeve te ADN-se ruhuni nga taktikat qe qerdorin laboratoret e ndryshme per te shitur teste ADN-je per 9900Leke.


Kostot e Fshehura

Shikoni per kostot e fshehura kur kerkoni per kompani qe ofrojne testime gjenetike. Disa kompani mund te ngjajne si te lira ne dukje por ne cmimin e tyre nuk kane te perfshire marrjen e kampionit, shpenzimet e postes dhe/ose shpenzime te tjera. Kini kujdes nga kompanite qe ju kerkojne ju te blini kite te tjere per te marre kampione ADN-je sepse analiza e pare deshtoi apo ADN-ja e mbledhur nuk ishte e mjaftueshme.

Qendra jone e Diagnostikimit te ADN-se i paraqet te gjitha kostot paraprake te testimit perpara se ju te vendosni per testimin. Ne nuk ju kerkojme pagese shtes per kitet ekstra qe mund te nevojiten per marrjen e kampionit te ADN-se.


Mungese Eksperience

Kompanite qe ofrojne teste ADN-je te lira zakonisht nuk kane mundesine te punesojne staf te kualifikuar dhe me eksperience. Stafi i tyre perfshin student universiteti me shume pak eksperience laboratorike.

Qendra e Diagnostikimit te ADN-se eshte nje nga qendrat me me eksperience ne bote per testime ADN-je. Stafi yne laboratorike ka me shume se 150 vjet eksperience te kombinuar ne gjenetike dhe bioteknologji.


Testet e Atesise si Bisnese Anesore

Disa kompani te medha ofrojne teste gjenetike dhe biologjike si bisnese anesore. Dukeqene teste anesore sherbimet e testeve te atesise mund mos te marrin kohen dhe financimin e nevojshem per te dhene teste me kualitet te larte. Gjithashtu keto kompani mund mos te plotesojne kushtet me te rrepta te kualitetit dhe cilesise qe nje kompani si ne e specializuar ne kete fushe zoteron.

Qendra e Diagnostikimit te ADN-se kryen vetem teste atesie dhe sherbime per identifikimin njerezore.


Testet Ligjore te ADN-se

Dokumentacioni ligjor qe shoqeron testet e ADN-se perfshin vertetimin e paleve qe do te testohen dhe mirembajtjen e kampionit te ADN-se nepermjet dokumentacionit te noterizuar. Ky lloj kontrolli per kampionin dhe dokumentacionin kerkon procedura strikte dhe nje personel te kualifikuar ne laborator per te kryer kete sherbim. Keto kualifikime kane kosto kohore dhe financiare, qe do te thote qe nuk eshte e mundur qe nje kompani qe ofron nje test te lire mund ti siguroj klientit rezultate te testit te ADN-se qe mund te mbrohen ligjerisht.

Testimi ligjor i atesise kryhet nga Qendra Diagnostikuese e ADN-se duke zbatuar nje protokoll strikt sigurie dhe duke bere te mundur mbrojtjen ligjore te rezultateve te testit.


Adresat Fallco

Per te kursyer leke, disa laboratore nuk mbajne nje adrese fizike te hapur per klientet. Posta e tyre mund te vij ne nje dyqan apo ne poste. Disa as nuk operojne me poste fare por vetem me internetin dhe i dergojne kampionet nje kompanie tjeter per testim.

Sherbimi Minimal ose Mosekzistente ndaj Klientit

Nje menyre tjeter per te ulur kostot e testimit te ADN-se nga laboratore te lira eshte pamundesia e ofrimit te sherbimit ndaj klientit. Per te reduktuar apo mos patur drejtues keto kompani minimizojne ose eliminojne sherbimin me klientin dhe perfaqsuesit per sherbimin me klientin duke ruajtur kosto te lire te analizave dhe fitim maksimal. Kjo do te thote qe nese klientet kane pyetje mbi testimet, do te kene shume veshtiresi per te kontaktuar kompanine apo te flasin me perfaqsues te trajnuar per trajtimin e klientit.

Qendra e Diagnostikimit te ADN-se ofron sherbimin ndaj klienti nga perfaqsues te trajnuar shume mire dhe te mireinformuar.


Blini nje Test Atesie ne “Shtepi”

Test i Atesise ne “Shtepi”

Per te porositur nje test ne “Shtepi”, ju lutem plotesoni formularin e porosise ose na telefononi ne +355697723212.

 

Blini nje Test Atesie Ligjor

Test Atesie Ligjor

Per te porositur nje test atesie ligjor, ju lutem na kontaktoni ne +355697723212.
 

Shpjegimi i Testit te Atesise   |    Sherbimi i Testeve te ADN-se   |    Pyetje   |    Rreth Nesh   |    Kontakto   |    Home